Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
pierad85 (1399 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
retier1 napisał:
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
panieładny, opowiedz wszystkim jak inny znany przedsiembiorca w Norwegii produkuje snickersy i małso orzechowe, tak znane w tutejszych sklepach. Najpierw zjada orzeszki ziemne, a potem to, co z anusa wypadnie nakłada na bułeczke. Do tego sok w kolorze cielono cytrynowym. wspaniale hobby, a jaka oszczednosc!!!!

Hilton!!!!!!!!!!!
Kurde,byalm w trakcie jedzenia!!!!!!!!!!!!
I coooooooooooooooooooo

I co,co?Wysil mózgownicę retier1
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
giovi co ty o tej porz ejadłas? podzielisz sie?? Bo ja mialam dzis zurek i potem racuszki z jabłkami, ale mi nie wyszły i do teraz mi sie tłuszczem odbija

M ialam nalesniki z serem ale juz ich nie chce,jesli Ty masz ochote,to prosze bardzo

własnie nie bo ja mialam te racuszki, a to podobne.
Przepraszam ze ci odebralo ochote na jedzenie, ale to panladny zaczal historie produkcji soku..... uzył słownictwa niemalze ksiązkowego, ja poszłam za ciosem, tez ładnie sie wypowiedzialam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
giovi2 napisał:
retier1 napisał:
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
panieładny, opowiedz wszystkim jak inny znany przedsiembiorca w Norwegii produkuje snickersy i małso orzechowe, tak znane w tutejszych sklepach. Najpierw zjada orzeszki ziemne, a potem to, co z anusa wypadnie nakłada na bułeczke. Do tego sok w kolorze cielono cytrynowym. wspaniale hobby, a jaka oszczednosc!!!!

Hilton!!!!!!!!!!!
Kurde,byalm w trakcie jedzenia!!!!!!!!!!!!
I coooooooooooooooooooo

I co,co?Wysil mózgownicę retier1
........................ było beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
giovi co ty o tej porz ejadłas? podzielisz sie?? Bo ja mialam dzis zurek i potem racuszki z jabłkami, ale mi nie wyszły i do teraz mi sie tłuszczem odbija

M ialam nalesniki z serem ale juz ich nie chce,jesli Ty masz ochote,to prosze bardzo

własnie nie bo ja mialam te racuszki, a to podobne.
Przepraszam ze ci odebralo ochote na jedzenie, ale to panladny zaczal historie produkcji soku..... uzył słownictwa niemalze ksiązkowego, ja poszłam za ciosem, tez ładnie sie wypowiedzialam

Nie no spoko,zart oczywiscie.Troche mnie odrzucilo od tych nalesnikow,ale nie ma tego zlego ,co by na dobre nie wyszlo.Po co sie opychac na noc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
giovi2 napisał:
[/quote]

Nie no spoko,zart oczywiscie.Troche mnie odrzucilo od tych nalesnikow,ale nie ma tego zlego ,co by na dobre nie wyszlo.Po co sie opychac na noc[/quote]

No wlasnie jak wyrzuciłam mojego chłopa z domu, to potem przez kilka miesiecy ie tak opychałkam i teraz nie wiem jak sie pozbyc tych nadprogramowych 10 kilogramów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Hilton napisał:

No wlasnie jak wyrzuciłam mojego chłopa z domu, to potem przez kilka miesiecy ie tak opychałkam i teraz nie wiem jak sie pozbyc tych nadprogramowych 10 kilogramów

wez sobie nastepnego chlopa bedzie tyle biegania kole niego, ze powinno pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
ulv72 napisał:
Hilton napisał:

Nie zycz kolezance tak zle,niech szuka innego rozwiazania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
giovi2 napisał:
ulv72 napisał:
Hilton napisał:

Nie zycz kolezance tak zle,niech szuka innego rozwiazania
Naturalne sposoby zawsze dają najlepsze efekty Przecież może być dochodzący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
ulv72 napisał:
Hilton napisał:

zanim zrzuci te 10 to bedzie musiała tego drugiego wyrzucic i.....znowu przybedzie nastepne 10 ....
no chyba,ze sie trafi ideał ale o takiego dzis ciężko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
ulv72 napisał:
Hilton napisał:

oj, teraz to ja juz nie mam zamiaru biegac wokół nowego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok